Hege Tøndel Jonli
Header

Pinsegudstjeneste for NRK

June 28th, 2011 | Posted by Hege in Flerkamera

I pinsehelga så var jeg med på en flerkameraproduksjon for NRK der vi skulle sende direkte fra Byneset i Trondheim. Kl 11 på 2. pinsedag sendte vi ei utegudstjeneste fra Frøset gård direkte på NRK1, og det store spørsmålet var hele tiden om været ville spille på lag med oss.

For det første så må jeg bare si at vi var på en helt fantastisk plass, jeg syntes det var råfint der oppe. God reklame for Trondheim dette! Vi hadde totalt 5 kamera, og vi var 4 fotografer. Jeg bemannet to av de, der det ene kameraet kun var med litt i starten. Synes det er artig og jobbe med dolly og kamerakort. Siden jeg filmer mest trav og fotball ellers, så er det ikke mye av den sorten. Merker jeg liker å jobbe med denne typen flerkamera også.

I stedet for å skrive masse, så legger jeg ut noen bilder fra produksjonen. Så får dere se hvor fantastisk fint det var der oppe. Og vil dere se hele gudstjenesten, så kan dere se den i nett-tv hos NRK.


Her ser dere hvor trang veien opp mot Gapahuken var. All kred til han som klarte å kjøre bussen helt opp dit, og i tillegg klarte å snu den der oppe. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan han klarte det…


Nydelig utsikt, ikke sant?


Kranfører Kjetil tørrtrener på skuddene sine. Ble mektig imponert over jobben han gjorde, mannen er jo råflink. Synes hele krana er genial, og har veldig lyst til å lære meg dette selv også, men det får være et mål langt fram i tid. Er ikke bare bare og stille seg bak denne og få til fine bilder…


Som dere ser så ble det _litt_ regn under opprigg og prøver. Hadde ikke annet valg enn å ta en liten pause og vente under tak… Trøndervær på sitt beste!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?