Hege Tøndel Jonli
Header

Reklamefilm for Pirbadet – i 3D!

June 29th, 2012 | Posted by Hege in Enkamera

I forrige uke fikk jeg æren av å være med på et stort og spennende prosjekt. Spætt Media lager en reklamefilm for Pirbadet som skal vises på kino fra høsten av, og den blir lagd i 3D! Jeg utfordret meg selv og stilte som innspillingsleder. Veldig artig gjeng og jobbe sammen med, og jeg ble imponert over hvor flinke de var. Håvard Gossé Bergseth fra Ultimax var med som stereograf, og var både over og under vann i løpet av dagen.

Vi hadde oppmøte kl 06.30 på morgenen, og dro ikke derifra før kl 21, så det ble en utrolig lang dag i Pirbadet. Med tanke på at det er rundt 27-28 grader der inne, så var det mange runder med å fylle på vannflasker osv. Men med en sånn entusiasme over jobben som disse gutta hadde så gikk dagen utrolig bra!

Magnus Skatvold hadde regi, så han ble like så gjerne med i bassenget. Håvard er klar med 3D-riggen, og script Jo Christian gjorde også jobben sin under vann!

En bakomfilm fra produksjonsdagen. Foto og redigering av Eivind Bjørnø.

Alt i alt en veldig artig dag, sammen med flotte og flinke folk! Det er bare å glede seg til høsten kommer og du kan se denne reklamen på kino :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?