Hege Tøndel Jonli
Header

2-kamera fotballproduksjon

June 27th, 2011 | Posted by Hege in Flerkamera

For et par uker siden så kjørte jeg nordover og filmet 2. divisjonskamp mellom Levanger og Nesodden. Dette er et prøveprosjekt som Norsk Tipping har satt i gang, og OB-Team er leid inn for å produsere enkelte kamper fra Fair Play-ligaen. Kampene streames direkte på nettsidene til Norsk tipping.

Vi filmet med to kamera, og hadde i tillegg grafikk, slow og live kommentering fra arena. Så til sammen var vi altså et crew på 5 stk. Jeg hadde kamera 2 som var nærbildekamera. Veldig artig og få prøvd ut denne typen jobbing også, og jeg fikk trening i å være nærbildefotograf på fotballkamp. Jeg hadde en 40x, men merket at jeg uansett var litt forsiktig med å gå alt for nært. Men rart hvor sikrere man blir på seg selv bare i løpet av en kamp. Tror det var litt forskjell fra starten og slutten for å si det sånn..

Det var altså Levanger som tok imot Nesodden på Moan, og det vil da også si at det var 22 ukjente spillere på banen for min del. Da er det jammen ikke lett å gå nært på spillere etter målsjanser etc, men uansett så var det veldig, veldig god trening.


Klatret opp og ned i denne lysmasten. Ikke greit å få utstyret opp dit på forsvarlig måte, men vi greide det gitt.


Selv om sola skinte, så stoler man aldri på trønderværet… Regntrekket på med andre ord – uansett.

..og ja, jeg ble solbrent. Og ja, Levanger vant 1-0.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?