Hege Tøndel Jonli
Header

Jubileumskonsert med Terje Tysland

April 27th, 2011 | Posted by Hege in Flerkamera

Lørdag 16. april var det klart for jubileumskonsert med Terje Tysland på Oppdal. Vi reiste ivei med godt mot og var klare til en artig arbeidsdag med god musikk og et bra foto-crew. Jeg var leid inn for Jon Ola Lien, som også er min personlige mentor innenfor faget. Viktig å ha noen som pusher deg og som har svarene på alle spørsmålene du har.

På denne produksjonen så stilte vi med 5 kamera, og jeg hadde kameraet som var plassert midt i salen som hadde hovedansvaret for vokalisten. Vi var så heldige å ha en egen buss på denne produksjonen, så både opp- og nedrigg gikk forholdsvis kjapt.


Her er det eneste bildet jeg har fra denne dagen. Dårlig mobilbilde, men det er fra lydprøven før det hele startet.

På hver sin scenekant så var det to veldig flinke håndholdte fotografer, og all kudos til de for jobben de gjorde. Å filme håndholdt med så store kamera gjennom en så lang konsert er virkelig imponerende. De leverte bilder etter bilder, og hadde ikke tid til å ta seg en vannslurk før etter konserten var ferdig. Jeg må si jeg hadde det fint jeg som satt i salen og koste meg. Men jeg misunner de for jobben de gjør. Jeg har også filmet håndholdt på scenen på Steinkjerfestivalen i 2 år, men det var med Sony EX3-kamera. Vekten kan med andre ord ikke sammenlignes med storkameraene som vi brukte her. Usikker på hvordan jeg hadde klart en sånn jobb med et storkamera, men det er vel bare å begynne å løfte vekter ;)

Materialet fra denne kvelden skal brukes i en DVD om jeg ikke tar helt feil. Artig med slike jobber innimellom, og når crewet du jobber sammen med er så fantastiske, så gjør det bare arbeidsdagen enda bedre.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?