Hege Tøndel Jonli
Header

Revyfestival på Høylandet

July 15th, 2011 | Posted by Hege in Flerkamera

For ei ukes tid tilbake så var det Revyfestival på Høylandet, og der var også jeg på plass for å jobbe. Jeg kjørte opp tidlig på onsdag morgen og var der til og med søndag. Jeg jobbet som flerkamerafotograf på alle dagforestillingene, i tillegg til at jeg hadde ansvar for å få over alle videofilene fra forestillingene over til NRKs server slik at de kunne brukes i radio, TV og på nett.

Det var to forestillinger hver dag, og det var dermed også to forskjellige flerkameracrew. Jeg jobbet i dagteltet og jobbet derfor med prøver og forestilling fra kl 07.30 til 18.00. Alle revynumrene skulle ha prøver, og når det er 20 nummer per forestilling så sier det seg selv at det tar tid. Vi var et crew på tilsammen 6 stykker, der vi var 4 fotografer, en regi og en script. Mange av de andre jeg jobbet sammen med er studenter på Lillehammer som tok turen nordover og gjorde denne oppgaven som ren praksis.

Så var det å få alt stoffet over på NRKs server slik at det ble tilgjengelig for de andre. Heldigvis fikk jeg hjelp til akkurat dette på torsdag og fredag da det hastet som mest. Siden jeg ikke var ferdig før kl 18 om dagene, så var det svært så dårlig tid til å få med stoff på distriktssendingene kl 18.40… Det ble brukt stoff flere steder i landet av de som hadde med lokale aktører.

Det ble veldig lange dager på Høylandet, men det var samtidig morsomt også. Artig og gjøre noe annerledes innimellom. Kunne skrevet mye mer om akkurat dette, men skal prøve å begrense lengden på innleggene mine litt..


Dugnadsånden må berømmes på Norsk revyfestival. Høylandet har ca 250 innbyggere, men under festivalen var det over 600 frivillige i sving. Det er jammen ikke dårlig!!


Dette er bilen det hele ble produsert ifra.


Dårlig bilde av en litt rotete arbeidsplass. Men det var et forsøk på å vise bittelitt av innsiden av bilen også. Søt, liten bildemikser der.


Og hele veien mot Høylandet er det etthundreogørti sauer i veien. Nesten litt småsjarmerende…

Så til slutt. Det var på Høylandet på revyfestival for nøyaktig to år siden jeg startet min frilansjobbing. Det var min aller første jobb utenfor skolen, og jeg knyttet meg noen kontakter der som har vært gull verdt i etterkant. Selv om det den gang var lange dager og hard jobbing, så angret jeg ikke på at jeg ble med. Nettopp på grunn av erfaringen og de verdifulle kontaktene. Derfor var det litt morsomt og være tilbake to år etterpå, men denne gangen var jeg der for NRK. Det tyder på at ting har gått riktig vei, og det er jeg stolt av!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?