Hege Tøndel Jonli
Header

Offside-kamera på Lerkendal

April 27th, 2011 | Posted by Hege in Flerkamera

Rosenborg og Lillestrøm møttes til storkamp på Lerkendal, og jeg var med og sørget for at flere hundre tusen kunne sitte hjemme i godstolen og se kampen. Disse jobbene er noe av det artigste jeg gjør. Jeg er veldig fotballinteressert, så dette har alltid vært drømmen min. Jeg husker jeg sa at “den dagen jeg står på Lerkendal og fimer hovedkampen på TV2, ja da skal jeg være fornøyd”. Og det er jeg også. Den dagen kom fortere enn jeg trodde, og jeg smiler fra øre til øre når jeg er på jobb med OB-Team på Lerkendal. Ikke bare for at jeg elsker å være på stadion med absolutt det beste fotballaget i Norge, men også for at jeg får jobbe sammen med proffe og flinke folk fra OB-Team. Det er artig å se hvor raskt vi kan lage direktesendt TV med opptil 17 kamera med busser og utstyr som kommer kjørende bare en halv dag i forveien. Det er MYE utstyr som skal i bruk, og disse folka vet så veldig godt hva de driver med. Bare noen timer etter kampslutt er alt utstyr pakket ned og lagt pent og pyntelig på plass i bussen igjen, og den kan kjøre avgårde til neste jobb.


Her har vi rigget opp monitorer til kommentatorene.


Dette var min posisjon under kampen. Først og fremst et kamera for å se en eventuell offside, så her er det selvfølgelig viktig å ha med bakerste mann og han som har pasningen. Mister du en offside, så er det lite populært. Det har jeg heldigvis ikke gjort enda. *Bank i bordet*. Dette kameraet har også som oftest første–slowen på mål. Som dere ser, så kosa jeg meg med Søte Bjørner før kampen…

Resultatet på kampen ble forøvrig 4-4, og ingenting er jo mer artig enn masse mål når du filmer! Kunne gjerne tenkt meg at Rosenborg tok 3 poeng i denne kampen, men sånn ble det desverre ikke.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?